Dato: April 2024

Rundvisning med efterfølgende vinsmagning

I år bliver så sidste år med RUNDVISNING MED EFTERFØLGENDE VINSMAGNING. Så for dem, der har lyst til at få denne oplevelse, anbefaler vi, at i snarest får lavet en aftale med os. Når vore vine er ved at være solgt, stopper vi med disse arrangementer.

Arrangementet starter med en rundvisning på vinmarken, for derefter at besigtige vore produktions lokaler. Under rundvisningen fortæller vi lidt om dansk vin generelt og så ellers om hvordan vi fremstiller vore vine. Derefter går vi i gang med selve vinsmagningen, hvor der serveres 6 af vore egne vine samt et mindre traktement (udgør ikke et måltid). Det hele varer ca. 2 timer.

Der kræves minimum 10 personer og der kan maksimalt være 30 personer på et rundvisnings- /vinsmagningshold.

Prisen er kr. 150,- pr. deltager. Hvis det er muligt, foretrækker vi en samlet afregning for rundvisning og vinsmagning. Evtl. køb af vin afregnes særskilt med hver enkelt person.

Lav selv dit eget hold: Spørg din familie, dine venner, dine naboer, dine kollegaer, dit firma eller din forening om de ikke har lyst til at deltage. Når du så har samlet minimum 10 personer, kontakter du os, for at aftale et tidspunkt for rundvisningen/vinsmagningen. Send en mail til eller ring på 20491725.

Betaling: Desværre er vores aftale med MobilePay Erhverv blevet til en meget dyr løsning for os. Der vil stadig kunne betales med MolbilPay, men vi foretrækker helt klart betaling med kontanter eller bankoverførsel.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Vineri Klemhest I/S
Christian Damm og Frede Thaysen

Håndlavet kvalitets vin fra Sønderjylland

Besøg også vores gårdbutik